Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Daca vrei cel mai durabil camin canalizare iti recomandam sa intrii pe Dumar Construct. Caracterul betonului este determinat de calitatea pastei. Rezistenta pastei, la randul sau, depinde de raportul dintre apa si ciment. Raportul apa-ciment este greutatea apei de amestec impartita la greutatea cimentului.
Betonul de inalta calitate este produs prin scaderea cat mai mult posibil a raportului de apa-ciment fara a sacrifica lucrabilitatea betonului proaspat. In general, utilizarea mai putin a apei produce un beton de calitate superioara, cu conditia ca betonul sa fie corect plasat, consolidat si tratat. In mod obisnuit, un amestec este de aproximativ 10 pana la 15% ciment, 60 pana la 75% agregat si 15 pana la 20% apa. Aerul aerisit in mai multe amestecuri de beton poate, de asemenea, sa preia inca 5 pana la 8 procente. O alta solutie pentru utilizarea betonului este sub forma de camin vane.
Aproape orice apa naturala care poate fi bauta si care nu are gust sau miros pronuntat poate fi utilizata ca apa de amestec pentru beton. Cu toate acestea, unele ape care nu sunt potrivite pentru baut pot fi potrivite pentru beton. Specificatiile stabilesc, de obicei, limite pentru cloruri, sulfati, alcalii si solide in amestecarea apei, cu exceptia cazului in care se pot efectua teste pentru a determina efectul impuritatii asupra diferitelor proprietati.
Tipul si dimensiunea amestecului agregat depind de grosimea si scopul produsului final din beton. Este de dorit o gradare continua a dimensiunilor particulelor pentru utilizarea eficienta a pastei. In plus, agregatele ar trebui sa fie curate si libere de orice materie care ar putea afecta calitatea betonului.
Intarirea incepe dupa ce suprafetele expuse ale betonului s-au intarit suficient pentru a rezista la marcare. Intarirea asigura hidratarea continua a cimentului si cresterea rezistentei betonului. Suprafetele din beton sunt tratate cu abur sau apa. Cu cat este mai mult betonul mentinut umed, cu atat mai puternic si mai durabil va deveni. Rata de intarire depinde de compozitia si finetea cimentului, proportiile amestecului si conditiile de umiditate si temperatura. Cea mai mare parte a cresterii hidratarii si a rezistentei are loc in prima luna a ciclului de viata al betonului, dar hidratarea continua cu o rata mai lenta de mai multi ani. Betonul continua sa devina mai puternic pe masura ce imbatraneste. Puteti comanda elemente din beton pentru canalizare accesand Dumar Construct.
Produsele prefabricate din beton sunt turnate intr-un cadru din fabrica. Aceste produse beneficiaza de un control riguros al calitatii obtinut intr-o instalatie de productie. Teava prefabricata din beton este produsa in medii foarte controlate, in conformitate cu standarde rigide de productie si specificatii de testare.