Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
 Va recomandam balsam de rufe Bucuresti. Piata detergentilor de rufe este uriasa si evolueaza in mod regulat. Sub presiunea preocuparilor de mediu si concurentiale, companiile de spalatorie imping ofera balsamuri concentrate sau formule super-concentrate si „inovatoare”.

Doar detergentii „ecologici” ai anumitor marci sunt complet. Dar, dincolo de factorul legat de compozitia balsamului de rufe, este pusa sub semnul intrebarii eficienta lor.

Un balsam de rufe are 40% apa. Dar mai multa apa inseamna mai multa greutate de transportat, mai mult combustibil si mai mult CO2 , dar si mai multe ambalaje, mai mult spatiu de depozitare ... si tentatia de a creste doza atunci cand va puneti hainele se spalat. Pachetele mari au un impact ecologic slab. Utilizand un balsam de rufe profesional veti reusi sa obtineti cele mai bune rezultate.

Detergentii concentrati , sub forma de pulbere sau lichizi, produc mai putine deseuri din ambalaje decat detergentii neconcentrati.

Pulberile concentrate din pungi de plastic sunt alegerea care produce cele mai putine deseuri, dar aceste deseuri nu sunt reciclabile.

Detergentii ambalati in carton produc deseuri mai grele de ambalaje, dar complet reciclabile.

Greutatea deseurilor de ambalaje de la rufe creste pe masura ce continutul ambalajului este mai mic.

Tabletele si lichidele produc mai putine deseuri de ambalaje decat pulberile neconcentrate. Dar tabletele genereaza niste deseuri nereciclabile (ambalaje individuale de tablete).

Detergenti sub forma de pulbere : au o mare eficacitate asupra petelor si fac posibila pastrarea luminozitatii hainelor albe, deoarece contin agenti de albire, absenti din compozitiile lichide. Din acelasi motiv, preferati detergentii lichizi daca doriti sa pastrati intensitatea culorilor. Pulberea este mai potrivita pentru temperaturi ridicate si este mai eficienta pentru lenjeria de bumbac, in timp ce detergentii lichizi sunt mai potriviti pentru temperaturi scazute si tesaturi delicate.

Detergenti lichizi : adesea opteaza pentru o formula concentrata care va permite sa dozati dupa cum doriti spalarile. Cu toate acestea, fiind mai concentrat, ar trebui sa utilizati mai putin lichid decat pulbere pentru aceeasi cantitate de rufe. Consultati ambalajul cu atentie pentru a gasi doza potrivita sau folositi dozatorul daca este furnizat.  Cea mai buna solutie este sa incercati detergenti profesionali.