Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Cea mai buna solutie este cu peleti amestec optimal. Brichetele sunt de mult timp o sursa populara de combustibil in Europa. Compact, usor de produs si chiar mai usor de utilizat, brichetele au fost mult asteptate ca un concurent viabil pentru incalzire. Exista atat de multe beneficii pentru producerea si utilizarea brichetelor de lemn pe care multe companii nord-americane au inceput sa le realizeze. Exista de asemenea si brichete din paie.
Brichetele din lemn sunt fabricate din resturi si deseuri reciclate de la intreprinderi cum ar fi fabricile de prelucrare a lemnului si fabricile de cherestea. Compus dintr-o varietate de produse secundare, inclusiv rumegus, aschii si resturi maruntite, lemnul brichetat devine deseu intr-o sursa de combustibil si economiseste cheltuielile de depozitare si transport.
Brichetele sunt, de asemenea, o sursa de combustibil neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon, care este substantial mai rezonabila si mai ecologica decat carbunele. Deoarece sunt produse folosind forta hidraulica, fara implicarea oricarei substante chimice, acestea pot fi chiar folosite pentru uz personal in campinguri si la gratare. O alta recomandare merge catre brichete din paie.
Brichetele depasesc in mod constant lemnul in timpul arderii si genereaza caldura. Cu niveluri de umiditate mai mici de 10%, brichetele din lemn provoaca o crestere mai mica in cosul de fum si gazele de ardere decat lemnul. Brichetele din lemn ofera, de asemenea, o ardere mai curata decat carbunele sau lemnul.
Procesul de productie este, de asemenea, usor de integrat in sistemele existente de gestionare a deseurilor. 
Procesul dvs. de fabricatie produce un produs secundar de biomasa? De ce nu-l folositi? Nu numai ca puteti arde brichete din lemn in semineuri, sobe de lemn, cazane din lemn si cuptoare, puteti sa va vindeti excesul de productie pe piata. Prin brichetare, puteti crea un intreg flux de venit din deseurile dvs.