Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Va recomandam o centrala Motan Brasov. Exista doua tehnologii specifice centralelor pe gaz: centrala cu temperatura joasa a gazului  (apa incalzita la 40 ° C), randament 90% , si centrala  de condensare  (la incalzit la 90 °), randament mai mare de 105%.

Centrala clasica functioneaza la temperaturi scazute, de ordinul a 40 °. Este cel mai economic model de centrala cand vine vorba despre pretul de achizitie. Performanta sa este totusi mai mica decat pentru centrala pe gaz. Exista doua tipuri de centrale pe gaz: cele cu gaz aspirat si cele cu gaz ars. Cea mai buna idee este sa alegeti centrala condensatie Immergas.

Centrala cu gaz aspirat are avantajul de a nu produce fum. Asta inseamna ca centrala nu necesita cos pentru a functiona. Acesta este un tip de centrala sigilat si poate fi instalat in orice camera inchisa.

Centralele care elimina gazele de ardere prin intermediul cosului de fum isi trag aerul necesar pentru ardere din camera in care este instalata.

Centrala cu gaz condensat functioneaza la temperaturi ridicate de aproximativ 90 ° si are o eficienta foarte buna (mai mult de 105%).

Cazanul cu gaze de condensare recupereaza energia produsa in timpul arderii gazului prin condensarea gazelor arse care contin vapori de apa (energia produsa prin transformarea apei) si foloseste energia latenta din gaz.

Desi are un pret mai mare la cumparare, cazanul cu gaze de condensare este mai economic; consuma mai putin gaz si poate economisi pana la 30% in comparatie cu un cazan conventional.

Fumul fiind produs de o priza de aspiratie, cazanul de condensare de gaz nu necesita cosuri de fum sau de ventilatie in camera, deoarece atrage , de asemenea , aerul din exterior printr-un circuit - doua circuite sunt dedicate, unul pentru aer, al doilea pentru evacuarea fumului. Pentru centralele Motan gasiti si service centrala motan Brasov.