Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Recomandam serviciile de proiectare sprinklere de buna calitate pentru integritatea cladirilor si a persoanelor care lucreaza sau locuiesc in ele. Cele mai multe sisteme de aspersoare de incendiu sunt concepute sa elibereze numai apa din conducte atunci cand temperaturile cresc, cum ar fi intr-o situatie de incendiu. Apa este apoi eliberata intr-o zona desemnata in jurul sursei de incendiu.

Simudeg ofera sisteme de stingere a incendiilor , precum si pentru a mentine focurile  sub control in momentul in care acestea izbucnesc. Tehnicienii nostri instruiti vor lucra impreuna cu tine pentru a determina ce sistem de detectare a fumului este cel mai potrivit pentru afacerea ta. De asemenea, vom ajuta la instalarea si intretinerea sistemului pentru cladirea  comerciala. Pentru evitarea incendiilore este foarte important sa se apeleze la cele mai bune servicii de proiectare instalatii electrice, servicii de care se ocupa tot Simudeg.

Instalarea unui sistem de aspersoare de incendiu in sediul companiei va poate ajuta sa salvati vieti si sa reduceti pagubele materiale in cazul unui incendiu.

Sprinklerele de incendiu nu sunt doar pentru magazine si scoli. Multi oameni au inceput sa instaleze sprinklere in afacerile lor mici.

Acest lucru se datoreaza faptului ca un incendiu care este atat detectat devreme, cat si rapid poate fi stins  de un sistem de aspersoare si va face mai putine daune asupra cladirii. Iar un incendiu care este oprit nu va bloca iesirile, ceea ce inseamna ca nu va tine oamenii captivi inauntru. Cele mai multe sprinklere pot detecta caldura in decurs de un minut, ceea ce inseamna ca sistemul  de aspersoare ar putea stinge focul sau il pot mentine pe loc, in timp ce departamentul de pompieri este pe drum. In acest sens este nevoie de servicii de proiectare instalatii de apa de foarte buna calitate, care sa asigure apa necesara pentru ca sprinklerele sa functioneze corespunzator.