Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
O masa rotunda bucatarie are numeroase avantaje. Masa  este mai mult decat un loc unde mancam, deoarece a devenit centrul social al gospodariei. Masa este locul pe care mesterim lucruri, pe care copiii invata, la care discutam aspecte importante sau la care stam sa ne relaxam si sa citim. Masa este una din cele mai versatile piese de mobilier din casa. 
Cumpararea celei mai bune mese incepe prin alegerea dimensiunii si a formei care se potriveste cel mai bine zonei de luat masa a casei dvs. Pentru multi, designul dreptunghiular traditional este aproape o alegere automata, mai ales pentru ca atat de multi oameni au crescut in gospodarii cu aceasta forma de masa. De asemenea, cand iti alegi masa si scaune living o solutie buna este reprezentata de o masa rotunda.
Cu toate acestea, exista o alta forma pe care ati putea dori sa o luati in considerare atunci cand cumparati o masa noua pentru resedinta dvs. o masa rotunda ofera multe avantaje care pot fi potrivite pentru nevoile dvs. speciale. Iata cateva dintre avantajele pe care o masa rotunda le poate aduce acasa.
Deoarece nu exista colturi la o masa rotunda, aceasta creeaza mai mult spatiu, astfel incat oamenii sa se poata plimba si sa ajunga la locul lor. O masa rotunda este foarte potrivita pentru o sufragerie in stil formal, precum si pentru un plan de podea mai deschis in care zona de luat masa este gazduita intr-o camera mai mare. Pentru un aspect interesant dar si practic recomandam o masa sticla bucatarie.
Fluxul imbunatatit este foarte important pentru ca tu si cei care stai la masa nu numai ca aveti nevoie de spatiu pentru plasarea meselor, jocurilor sau materialelor, ci si spatiul din jurul mesei pentru a va deplasa confortabil si pentru a gasi locatia in care urmeaza sa stai. De prea multe ori, oamenii achizitioneaza mese rectangulare pentru camere dreptunghiulare si afla ca nu exista suficient spatiu pentru ca oamenii sa gaseasca in mod confortabil un loc de sedere.
 O masa rotunda evita astfel de probleme, oferind o mai buna utilizare a spatiului intr-o zona mai mica, astfel incat sa nu existe zone aglomerate sau zone de care sa va impiedicati atunci cand incercati sa va asezati. In plus, nu exista colturi pentru a va lovi atunci cand incercati sa ajungeti la cealalta parte a camerei.
O mare problema cu o masa dreptunghiulara este ca, mai ales in cazul meselor mari, anumite persoane pot sa nu participe la discutii pentru ca sunt izolati in capatul celalalt. Poate fi destul de inconfortabil sa incerci sa intri intr-o conversatie cand la capatul celalalt al mesei.