Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Dupa ce ai profitat de serviciile de personalizare tablou canvas ai nevoie de o rama frumoasa. Odata ce ati selectat o fotografie frumoasa pentru imprimare, urmatorul pas este sa alegeti cadrul cel mai potrivit care sa va imbunatateasca fotografia si poate sa o transforme intr-o opera de arta reala. Vestea buna este alegerea unui cadru de imagine usor de indata ce stiti elementele de baza. Pentru a ne ajuta, impartasim toate secretele despre alegerea unei rame, indiferent daca este vorba de metal, lemn, plastic sau materiale neconventionale.
Dupa ce ati determinat tipul ideal de cadru pentru fotografia dvs., terminati proiectul, alegand din cadrele noastre personalizate din lemn si alte tipuri de cadre.
O gama larga de dimensiuni si tipuri de rame sunt disponibile si cateva dintre ele sunt deosebit de populare: rame din lemn, rame negre sau albe si rame metalice. Aceste stiluri, atunci cand sunt folosite corect, amplifica prezentarea generala a lucrarilor de arta. Poti opta si pentru personalizare produse sticla.
Ca material natural, lemnul ofera o senzatie calda si clasica. Culorile variaza de la lumina la intuneric, in functie de finisajul folosit, ramele din lemn va ofera o multime de optiuni pentru a completa si contrasta imaginile. Fotografiile cu tonuri mai calde, cum ar fi rosu, maro si portocaliu, arata cel mai bine cu rame intunecate din lemn, cum ar fi mahon si nuc. Culorile tonurilor dintr-o imagine, cum ar fi albastru, verde si levantica, se imperecheaza mai bine cu ramele de lemn mai usoare din stejar, mahon si pin. O alta solutie pentru un interior superb este reprezentata de personalizare textile.
Alegerea unei rame de lemn depinde, de asemenea, de restul decorului din camera si din casa. Ramele de lemn variaza de la modele simple la cele cu detalii ornamentate si complicate. Asadar, asigurati-va ca potriviti in mod corespunzator cadrul dvs., indiferent daca este vorba de stilul dvs. traditional, de tara, rustic sau chic.
Plasarea fotografiilor intr-o rama solida, cum ar fi negru sau alb, poate accentua cu adevarat frumusetea atunci cand este utilizata in mod corespunzator. Ramele   negre ofera un aspect elegant, formal, in timp ce ramele albe tind sa fie mai casual si eclectice in natura. Ambele rame alb-negru au un aspect modern si aspect rationalizat.
O rama neagra va evidentia caracteristicile mai intunecate din fotografia dvs. si va actiona ca un contrast fata de cele mai usoare. De aceea este mai bine sa utilizati o fotografie cu cateva tonuri luminoase si intunecate intr-un cadru negru, pentru a crea un aspect echilibrat.
Ramele albe genereaza o vibratie similara. Ele tind sa faca intuneric in fotografii sa iasa in evidenta, iar nuantele de lumina sa se amestece in fundal. Ramele albe lucreaza cel mai bine pentru fotografiile obisnuite si proaspete.
Unii oameni aleg, de asemenea, sa plaseze fotografii alb-negru in aceste rame colorate. De multe ori, se creeaza o senzatie artistica, eleganta, mai ales cand se creeaza un perete de imagini.